پشت‌پرده کمک‌های میلیارد دلاری ریاض به اسلام آباد چیست؟-راهبرد معاصر
اردوغان: از ثبات سوریه و حاکمیت آن بر سرزمین‌های خود حمایت می‌کنیم اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد

پشت‌پرده کمک‌های میلیارد دلاری ریاض به اسلام آباد چیست؟

به دنبال کسری بودجه 18 میلیارد دلاری پاکستان، ریاض متعهد شده 12 میلیارد دلار کمک مالی به اسلام آباد داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۴ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 15
کد خبر: ۱۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال سفر عمران‌خان، نخست وزیر پاکستان به عربستان (18 سپتامبر) توافق شده بود ریاض 12 میلیارد کمک مالی به اسلام‌آباد جهت جبران کسری بودجه داشته باشد.


ماه گذشته (29 آبان)، بانک مرکزی پاکستان دریافت 1 میلیارد دلار از این توافق را تائید کرد. امروز(24 آذر) هم این مقامات اسلام آباد وصول یک میلیارد دیگر از توافق انجام شده با ریاض را تائید کردند.


عربستان‌سعودی پیش از این نیز با وام های خود به اقتصاد پاکستان کمک کرده است به عنوان مثال، سال 2014 ریاض وام یک میلیارد و 500 میلیون دلاری برای تقویت ارزش برابری روپیه پاکستان به این کشور داد.


به نظر می رسد کمک های اقتصادی صورت گرفته به اسلام آباد از سوی ریاض به دلیل نقش پاکستان در برقراری امنیت مرزهای عربستان و همچنین استفاده حداکثری مقامات سعودی از جایگاه این کشور در معادلات منطقه ای نحوه باشد. از سوی دیگر حضور آزادنه برخی گروه های تروریستی در پاکستان مثل انصار الفرقان که عمدتا توسط عربستان برای اقدامات تروریستی حمایت می شوند، دلیل دیگریست که مقامات ریاض را متقاعد به حمایت مالی از عربستان کرده است.


کسری بوجه 18 میلیارد دلاری که می توان از آن به عنوان یک بحران اقتصادی نام برد، مقامات اسلام آباد را چند سالی است به فکر استقراض از صندوق بین المللی پول، چین و عربستان انداخته است.


ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار